Студент ЗУНУ – переможець чемпіонату України з пляжного волейболу!

Дата: Учора, 14:52 Новини / Спорт

 У Києві відбувся чемпіонат України з пляжного волейболу 2023/2024 сезону серед юніорів віком до 22 років.

 



Міжнародна конференція молодих вчених «Штучний інтелект для сталого розвитку»

Дата: Учора, 11:27 Новини

 На базі Західноукраїнського національного університету відбулася Міжнародна конференція молодих вчених «Штучний інтелект для сталого розвитку».


 



Чемпіонат Європи з боротьби самбо

Дата: Учора, 11:26 Новини / Спорт

 У м. Новий Сад, Сербія,  відбувся чемпіонат Європи з боротьби самбо.

 



День відкритих дверей ВСП «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ»

Дата: Учора, 11:20 Новини / Оголошення

 День відкритих дверей у ВСП «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ» – це твій шанс дізнатися більше про коледж та відчути студентський драйв.




Дев'ять періодичних видань ЗУНУ зареєстровані як друковані медіа

Дата: Учора, 11:07 Новини

 Згідно вимоги розділу IX Закону України «Про медіа» суб'єкти у сфері друкованих медіа, що діють на підставі свідоцтва про реєстрацію друкованого засобу масової інформації, проходять реєстрацію з дотриманням вимог статті 63 Розділу V «Ліцензування та реєстрація у сфері медіа».


 



ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Нейромаркетинг, штучний інтелект та цифровий маркетинг: проблеми та перспективи»

Дата: Учора, 10:30 Новини

 Запрошуємо студентів, аспірантів та молодих учених взяти участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Нейромаркетинг, штучний інтелект та цифровий маркетинг: проблеми та  перспективи».



Міжнародна науково-практична конференція студентів та молодих вчених «Актуальні та інтеграційні напрями розвитку індустрії гостинності та міжнародного бізнесу»

Дата: Учора, 10:00 Новини

 Навчально-науковий інститут міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету запрошує всіх охочих взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції студентів та молодих вчених «Актуальні та інтеграційні напрями розвитку індустрії гостинності та міжнародного бізнесу». 



ЗУНУ запрошує на ювілейні зустрічі випускників!

Дата: Учора, 09:43 Новини / Оголошення

 Шановні випускники, колектив Альма-матер радо запрошує вас на ювілейні зустрічі, які відбудуться 18 травня (1974, 1979, 1984, 1989  роки випуску) та 25 травня (1994, 1999, 2004,  2009, 2014, 2019  роки випуску).




Вічна пам’ять!

Дата: 12-05-2024, 09:00 Новини

 В університетській каплиці Різдва Пресвятої Богородиці відбулося поминальне богослужіння за усіма померлими працівниками, студентами, випускниками-захисниками Західноукраїнського національного університету.



НМТ–2024: ДОДАТКОВИЙ ПЕРІОД РЕЄСТРАЦІЇ

Дата: 10-05-2024, 16:27 Новини

 Протягом 10 – 15 травня триватиме додатковий період реєстрації для участі в національному мультипредметному тесті.



Захід в підтримку хоробрих захисників України!

Дата: 10-05-2024, 15:22 Новини / Оголошення

 У Західноукраїнському національному університеті 30 травня відбудеться благодійний захід в підтримку хоробрих захисників України. У програмі вечора:  подкаст із бійцем АЗОВу – Анатолієм Леоненком, позивний «Буйвол», благодійний аукціон та ярмарок, музичний виступ українського виконавця – Романа Скорпіона.




Запрошуємо студентів ЗУНУ взяти участь у молодіжному обміні «ВідНОВА:UA»

Дата: 10-05-2024, 14:47 Новини

 Міністерство молоді та спорту України спільно із Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» у партнерстві з ГО «Молодіжний центр Волині» у межах проєктів UNDP «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та уряду Японії запрошують студентів Західноукраїнського національного університету взяти участь у програмі залучення молоді до відновлення України, шляхом реалізації молодіжних обмінів «ВідНОВА:UA».




І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Дата: 10-05-2024, 14:10 Новини

 У Західноукраїнському національному університеті на базі навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

 


 



Універсіада України з волейболу!

Дата: 10-05-2024, 14:03 Новини / Спорт

 Нещодавно студенти Західноукраїнського національного університету взяли участь в  Універсіаді України з волейболу.




День Європи для студентів освітньої програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

Дата: 10-05-2024, 14:00 Новини

 День Європи для студентів освітньої програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» розпочався із спеціальної лекції Почесного Консула Литовської Республіки у м. Тернопіль Ярослава Візняка, яка відбулася в межах вивчення дисципліни «Теорія міжнародних відносин».



Розпочала роботу ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри»

Дата: 9-05-2024, 17:38 Новини

 У Західноукраїнському національному університеті розпочала роботу ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри», організаторами якої виступили навчально-науковий інститут комунікацій ЗУНУ, Національна служба посередництва і примирення та Національна асоціація медіаторів України.



Вічна пам’ять захиснику!

Дата: 9-05-2024, 16:18 Новини

 Жорстока війна росії проти України забрала життя випускника Західноукраїнського національного університету – Антона Білика.




Вийшла з друку газета ЗУНУ «Університетська думка»

Дата: 9-05-2024, 13:09 Новини

 Вийшла з друку газета Західноукраїнського національного університету «Університетська думка» №8-9 (550-551), зі сторінок якої ви дізнаєтесь  про події класичного  університету Тернополя, сьогодення, міжнародні зв’язки та наукову діяльність нашого закладу вищої освіти.



Лекція «Польське та європейське право господарських товариств»

Дата: 9-05-2024, 10:19 Новини

 Школа польського та європейського права запрошує студентів та викладачів Західноукраїнського національного університету  на лекцію «Польське та європейське право господарських товариств», яка відбудеться  10 травня о 17:00 год.




Європа без кордонів!

Дата: 8-05-2024, 17:24 Новини

 Студенти ВСП «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ» досліджували Європу, не перетинаючи кордон кампусу.




Information Session «Дізнайся про Erasmus+»

Дата: 8-05-2024, 17:00 Новини

 Запрошуємо студентів Західноукраїнського національного університету долучитися до інформаційної сесії «Дізнайся про Erasmus+» до Дня Європи.




До уваги університетської спільноти!

Дата: 8-05-2024, 15:31 Новини

 10 травня 2024 року о 09.00 год в університетській капличці Різдва Пресвятої Богородиці відбудеться поминальне богослужіння за усіма померлими працівниками Західноукраїнського національного університету та випускниками, студентами-захисниками України.



Конкурсний відбір для участі у Європейському молодіжному форумі EYFON

Дата: 8-05-2024, 14:17 Новини

 У межах роботи  міжнародного центру культури і розвитку  проводиться конкурсний відбір для участі у Європейському молодіжному форумі EYFON, який відбудеться 17 – 21 червня  2024 року у м. Ноймаркт (Австрія).

 


 

 



Міжнародна конференція молодих вчених «Штучний інтелект для сталого розвитку»

Дата: 8-05-2024, 11:03 Новини / Оголошення

 У Західноукраїнському національному університеті 10-11 травня 2024 року відбудеться Міжнародна конференція молодих вчених «Штучний інтелект для сталого розвитку».




Підвищення кваліфікації державних службовців обласних військових адміністрацій України

Дата: 7-05-2024, 15:06 Новини

 Завершився перший етап спільного проєкту Західноукраїнського національного університету та Державного підприємства «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв», який реалізовується за підтримки Фонду Ганнса Зайделя в Україні, у партнерстві з Міністерством закордонних справ України, Дипломатичною академією України імені Геннадія Удовенка при МЗС.


 



Запрошуємо взяти участь у вебінарах компанії Clarivate!

Дата: 7-05-2024, 11:07 Новини

 До уваги науковців класичного університету Тернополя! Компанія Clarivate запрошує на безкоштовні освітні вебінари українською мовою, які проводитиме PhD Customes Success Consultant Clarivate – Ірина Тихонкова.

 




Університетська рада студентів ЗУНУ зібрала понад 20 тисяч гривень для українських військових!

Дата: 7-05-2024, 10:12 Новини

 Напередодні величного свята Воскресіння Господнього Університетська рада студентів ЗУНУ організувала акцію «Донеси світло Христового Воскресіння в окоп кожного військового».


 



Студентський проєкт «Як зменшити використання паперу в університеті»

Дата: 6-05-2024, 15:06 Новини

 У межах діяльності навчальної лабораторії «Міжнародна студія сталого розвитку» кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету (координатор – доцент Наталія Карпишин) студенти групи МВСК-11 Ірина Скрибка, Василина Ватащак та Дмитро Подопригора презентували проєкт на тему «Як зменшити використання паперу в університеті».



Дорога університетська родино!

Дата: 4-05-2024, 19:00 Новини

 Світле свято Воскресіння Господнього єднає нас, християн, у міцній вірі та благодатній милості, перетворюючи наш біль на пасхальну радість, огортаючи серця любов’ю та мироспасительною надією.




Шановні колеги!

Дата: 4-05-2024, 19:00 Новини

 Величний, благоговійний Великдень дарує нам щиросердечну радість, життєствердну надію та зміцнює нашу непохитну віру.